19. May. 2024
Vesti

(VIDEO) Nova Hyundai Elantra pod svetlima Holivuda!

Nova generacija modela Hyundai Elantra je spremna. Nakon što smo videli prototip ovog vozila i dobili brojne informacije o izgledu i performansama novog južnokorejskog aduta, vreme je i za zvaničnu prezentaciju 17. marta u Los Anđelesu.

Pred promociju Hyundai je izbacio par fotografija ovog kupea sa četvoro vrata, koji bi trebalo da raspale maštu svih koji prate svet automobila. Naravno, najveća promena tiče se dizajna karoserije, koja sada ima naglašenije obline i padajuću liniju krova nalik na kupe, čime se pravi značajan otklon od klase sedana.

Linije na bokovima su primetno oštre i imaju uglast izgled na pojedinim pregibima, dok je u kratkom videu vidljivo i da je prednji gril sada uvećan. Unutra se pažnja obratila na minimalistički dizajn sa centralnim displejom osetljivim na dodir koji se savršeno uklapa u enterijer tamnih tonova, bez odudaranja od instrument table. 

Nova Elantra se očekuje u slobodnoj prodaji od početka 2021. godine, dok će nakon promocije 17. marta u “Lot Studiju” u zapadnom delu Holivuda, porudžbine biti moguće od septembra meseca.