23. September. 2020
VestiVideo

(VIDEO) Đoković u zanimljivoj reklami za Peugeot e-208

Saradnja jednog od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, Novaka Đokovića, i francuskog proizvođača automobila Peugeota trajala je od 2014. do 2017. godine, a sada je naš teniser obnovio saradnju sa ovim brendom, pa na mečevima Australijan opena na rukavu nosi logo ove kompanije. Pored ovoga Peugeot je napravio novu reklamu za električni e-208 sa srpskim asom u glavnoj ulozi.

Đoković je odabran kao ambasador brenda koji će promovisati novu gamu električnih vozila, a jedino se ne zna da li je ovo kratkoročna saradnja, ili će Đoković ponovo na duži vremenski period biti zaštitno lice francuskog lava.

(Photo by Fred Lee/Getty Images)

U reklami se pojavljuje Novak kada je imao sedam godina, gde govori kako je njegov glavni cilj da jednog dana postane svetski broj jedan. Peugeot je napravio paralelu sa ovim Đokovićevim planovima rečima da su njihova električna vozila za one koji imaju jasan plan i viziju budućnosti. 

Đoković je i ranije isticao veliku posvećenost za očuvanje životne sredine, pa je njegovo učešće u reklamiranju električnih vozila sasvim kompatibilno sa njegovim nastojanjima i brigom za prirodu.