23. September. 2020
Vesti

Šta BMW donosi u 2019.

Godišnja konferencija Delta Auto grupe otkrila je velike planove za BMW, Honda i Mini modele u 2019. godini

Početkom marta održana je godišnja pres-konferencija Delta Auto grupe, gde su gosti i specijalizovani novinari upoznati s poslovnim planovima ove kompanije, kao i prodajnim rezultatima koje su ostvarili u 2018. godini. Ovom prilikom organizovana je i promotivna vožnja, a karavan se sastojao od automobila svih brendova koje Delta Auto zastupa. Povorka je krenula iz Beograda, a ovog puta vozilo se put Smedereva, tačnije − do vinarije Jeremić.

Predstavnici kompanije Delta Auto upoznali su javnost sa sajamskim aktivnostima, a najavljene su i posebne pogodnosti za kupce. Kada je Honda u pitanju, na sajmu je, pored standadne ponude, predstavljena nova generacija modela CR-V u hibridnoj verziji, kao i restilizovani HR-V. Model CR-V inače učestvuje sa oko 60 procenata ukupne prodaje Hondinih vozila na našem tržištu. Mini ove godine slavi 60 godina, a za kupce su povodom ovog jubileja pripremljene brojne pogodnosti: četiri godine garancije, tri godine redovnog servisa, dve godine kasko osiguranja i jedno iznenađenje za svakog kupca.

Godine 2018, BMW imao je zapažen nastup, a najprodavaniji auto ove marke bila je nova Serija 5 sa 108 prodatih jedinica, dok se na drugom mestu našao kompaktni SUV X3. Godina 2019. takođe je vrlo bitna za marku iz Minhena, jer se očekuju brojni noviteti. BMW predstavio je i potpuno nove automobile, poput luksuznog SUV-a X7, dok se krajem godine, između ostalog, očekuje pojavljivanje nove generacije Serije 1, kao i čuvenog modela X6. Među brojnim modelima na sajmu izdvaja se nova generacija Serije 3, kao i nova luksuzna limuzina visoke klase – serija 7. Planovi obuhvataju i izlaganje najnovijeg dragulja u kruni ponude, a to je Rolls Royce Cullinan.

Leave a Reply