03. August. 2020
Vesti

Hyundai zagolicao maštu: Otkriveni detalji za novi i30!

Najnovija generacija modela Hyundai i30 imaće upadljiviju karoseriju i poboljšan infotejnment sistem u unutrašnjosti.

Uoči zvanične promocije na Salonu automobila u Ženevi, Hyundai je pustio prvu fotografiju koja bi trebalo da nam nagovesti kako će izgledati najnoviji i30.  Na fotografiji gde se vidi samo prednji deo vozila južnokorejske marke jasno je da je naglašena sportska linija sa modifikovanim prednjim grilom, povećanim branicima i novom grupom LED svetala. Iz Hyundaija su poručili da novim izmenama na karoseriji žele da ubede sve kako je ovo moćan auto koji može da parira i Golfu osmici.

Iako se na fotografiji to ne vidi, zadnji difuzor će takođe biti izmenjen zajedno sa stop-svetlima, a za enterijer je planirana poboljšana tehnologija i raznovrstan infotejnment sistem sa 10,25-inčnim ekranom koji bi mogao da odgovori svim zahtevima. 

Trenutno nema podataka o mehaničkim promenama kod novog i30, a za snagu motora i učinak u vožnji moraćemo da sačekamo promociju u Ženevi, kako bi svi podaci bili obznanjeni. 

Model i30 je u prodaji od 2017. godine, a poslednje promene samo znače nastavak niza restilizovanih kompaktnih hečbekova južnokorejskog brenda, nakon modela i10 i i20.