26. September. 2023
Vesti

(FOTO) Ovo je novi Audijev RS 4 Avant

Audi predstavio novu verziju sportskog karavana

Dynamic photo Color: Tango red

Novi, redizajnirani, Audi RS4 Avant, koji dolazi na evropsko tržište 2020. godine, preuzeo je brojna rešenja od starijeg brata RS6 Avant, a najprimetnije razlike su na LED farovima sa opcionom matrix LED tehnologijom.

Pasionirani ljubitelji će primetiti i da je maska hladnjaka restilizovana, kao i da su lukovi iznad točkova širi za 30 milimetara. Sa zadnje strane su redizajnirana stop svetla i branik sa difuzorom.

U unutrašnjosti dominira centralno postavljen 10,1-inčni ekran Audijevog MMI multimedijalnog sistema, a tu je i potpuno digitalizovana instrument tabla. Zasečeni sportski volan presvučen je Alkantarom.

Motorizacija je ostala nepromenjena, pa Audi RS4 Avant dobija snagu iz 2.9-litarskog twin-turbo V6 benzinca sa 450 ks (331 kW) i 600 Nm, zahvaljujući kome automobil ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,1 s.

Očekuje se da nakon porudžbina prvi kupci dobiju ovo vozilo već krajem ove godine, dok će redovna prodaja krenuti 2020. Svako ko poželi ovaj primerak za svoju garažu moraće da iskešira oko 81.400 evra.

Galerija