03. August. 2020
Vesti

Dvostruka pobeda za model Alfa Romeo Giulia

Foto Marco Alpozzi/LaPresse

Čitaoci magazina „SPORT AUTO“ glasali su za italijansku sportsku limuzinu u dve kategorije. Najjača verzija modela, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je po treći put za redom pobednik, prvi od uveženih vozila u kategoriji „Standardna limuzina/karavan do 100.000 evra“. Alfa Romeo Giulia Veloce odnosi pobedu kao najbolja u uvoznoj kategoriji „serijska limuzina/karavan do 75,000 evra“.

Alfa Romeo Giulia je omiljeni automobil čitalaca magazina SPORT AUTO. U anketi za „SPORT AUTO NAGRADE ZA 2019. GODINU“ su izglasali italijansku sportsku limuzinu za pobednika u dve kategorije. Kao i 2017. i 2018. godini, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, najjača verzija ovog modela, koju pokreće V6 turbo benzinski agregat sa 375 kW (510 KS), pobedila je u navedenoj prvoj kategoriji „Najbolji uvoznia standardna limuzina/karavan do 100.000 evra“. U kategoriji „Najbolja uvozna serijska limuzina/karavan do 75,000 evra“ čitaoci SPORT AUTO magazina za pobednika su proglasili model Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce, koji isporučuje 206 kW (280 KS).

Nagrade magazina „SPORT AUTO“ predstavljaju merilo raspoloženja u industriji sportskih automobila. Što je razlog više da budem oduševljena činjenicom da je Alfa Romeo Giulia osvojila ukupno pet nagrada na ovom izboru u svojoj kategoriji u prethodne tri godine“, rekla je Kristina Mauri (Cristina Mauri), direktorka marketinga za brendove Alfa Romeo i Jeep, na ceremoniji dodele nagrada u Štutgartu. „Čitaoci magazina„SPORT AUTO “ magazina su još jednom pokazali da vole italijanski dizajn i performanse. Sa najnovijim „osvežavanjem“ modela Alfa Romeo Giulia, mi ćemo i u budućnosti nastaviti da ih inspirišemo našim sportskim vozilima.“

 

PR Saopštenje